مشاوره حقوقی رایگان - حریم خصوصی جلوی واحد همکف

با سلام
در واحد همکف 180 متری آپارتمانی 9 واحدی درب از ساختمان زندگی میکنم
حیاط ساختمان در قسمت جنوبی ساختمان واقع شده که یک راه ورود از پارکینگ دارد و
واحد ما که همکف هستیم با یک تراس بزرگ جلوی واحدمون که با ارتفاع 3 متر و نرده و پله از حیاط جدا شده است به حیاط راه داریم و در سند نیامده
میخواستم حریم تراس جلوی واحدم را بدونم که آیا چون در حیاط واقع شده هرکسی می‌تواند از پله بالا بیاید و وارد تراس شود
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید