مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

سلام به اتهام دریافت رشوه بدون هر گونه اقرار و حتی با این که رشوه دهنده ای در پرونده نیست محکوم شدم که درخواست اعاده دادرسی دادم و رای نقض شد و دیوان عالی اعلام کرد به دلیل عدم وجود راشی عنوان اتهام نقض می گردد و دستور بررسی مجدد داد که یا احتمالا تبرئه بشوم یا موضوع اتهام تغییر کند. شعبه هم عرض اعلام کرد بین عدم شناسایی راشی و عدم وجود راشی فرق هست و رای را مجدد تایید کرد. حالا مجددا میخواهم درخواست اعاده دادرسی کنم آیا اعاده دادرسی ام را باید به همان شعبه دیوان بفرستم یا خیر؟
و کلا با این توضیحات چه سیکلی را اعاده دادرسی مجددم طی میکند؟
با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن ارای صادره از ابتدا تا دیوان عالی بررسی شود تا با گفتگو متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد