مشاوره حقوقی رایگان - بخشیدن مهریه

سلام دوران عقد هستم میخام مهریمو ببخشم ک فقط جدا شم نمیخوام ادامه بدم بعد چیکار کنم طرف مقابلم نزنه زیرش بعد بخشیدن مهریه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

وکالت در اعمال حق طلاق اخذ شود
با یک وکیل همراه شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
پیشنهاد می‌شود در این خصوص تماس بگیرید تا مواردی که ممکن است پیش بیاید به صورت کامل به شما بازگو شود اما در نهایت شما می‌بایست یک وکالت خوب تنظیم نمایید که قابل عزل نباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید وکالتنامه رسمی مناسب تنظیم و براساس آن طلاق از طریق دادگاه انجام شود