مشاوره حقوقی رایگان - جعل

با سلام اینجانب در مورخه 1402/12/27 خودرویی در نمایشگاه فروختم چون هیچگونه چکی دریافت نکردم و مبایعه نامه به صورت امانی در نزد نمایشگاه ماند و صرفا برای اطمینان از وصول مبلغ خود تا تاریخ مشخصی در سایر توضیحات ، پایین برگ مبایعه نامه متن ( ضرر زیان خودرو فوق 20% می باشد در صورت عدم تسویه حساب کامل تا مورخه 1403/1/5 می باشد) نوشتیم و طرفین اعم از خریدار و فروشنده و شاهد امضا کردند ولی بنگاه دار زیر برگ مبایعه نامه مهر نزد و مبایعه نامه نزد نمایشگاه به صورت امانت ماند.(یک شاهد برای تمام موضوعات بالا دارم و همچنین از مبایعه نامه اصلی عکس گرفته ام)

پس از سررسید تاریخ مقرر بنده مراجعه کردم و نمایشگاه دار یک بند که حاوی شماره پیگیری فیش های واریزی به حساب بنده را شامل می شد جهت تایید وصول در بالای مبایعه نامه اضافه کرد و بنده پایان آن خط را امضا نمودم

در خط پایین تر از امضا بنده مابقی مبلغ که تا تاریخ شروع ضرر زیان ، پرداخت نشده بود را به عنوان ودیعه تا زمان انتقال سند اضافه نمود(تاکید میکنم پایین تر از امضا ثانویه بنده)بدون اخذ موافقت بنده و صرفا جهت فرار از پرداخت ضرر و زیان

و در قسمت سایر توضیحات تاریخ ضرر زیان را از 1403/01/05 به 1403/01/15 تغییر داده بود نمایشگاه دار مبایعه نامه را مهر و تحویل من داد

بنده اقدام به شکایت علیه نمایشگاه دار برای جعل سند(تغییر تاریخ ضرر زیان ، اضافه نمودن مبلغ ودیعه برای تنظیم سند )، خیانت در امانت و استفاده از سند مجعول نمودم

حال آن امضای بنده ، که بالاتر از تاریخ و دست نوشته ، تغییر داده شده می باشد دلیل بر قبولی کل متون اضافه شده است یا خیر؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به روال پرونده و دفاعیات جاعل دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .