مشاوره حقوقی رایگان - ترک صحنه درگیری

سلام بنده در خیابان با یک ماشینی بحثم شد و رفتم لب پنجره ماشینش و به من اسپری فلفل زد و با سنگ به بدنه ماشین من زد و من هم شیشه ماشین طرف را شکستم
تعدادشون خیلی زیاد بود ولی یک نفر دوستاش من را سوار ماشین کرد و گفت اگه جونت را دوست داری سوار ماشین بشو و برو من هم چون با خانمم بودم صحنه را ترک کردم.ولی شکایت نکردم از او .اگر اون از من شکایت کند منم میتونم ازش شکایت کنم؟فیلم و عکس چشمام که اسپری زد به من را دارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر دو مرتکب جرم شده اید
هریک‌ احکام مربوطه به خود را دارد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است