مشاوره حقوقی رایگان - تعهد غیر مالی

به مشارکت کننده ساختمان که دودانگ زمین رابه نامشان زدم واکنون آپارتمان تمام شده ساکن آپارتمان هستیم ولی هنوز سند نداده است میگوید پایان کار گرفته است خبر ندارم مشارکت کننده راه پله را در پارکینگ حذف کرده و من به ایشان وکالت کاری داده بودم ومشارکت کننده در دفتر خانه ازطر ف من تعهد غیرمالی داده که مالک جوابگوی حذف پله و سایر خلافی ها میباشددرقراردادنوشته ایم که ایشان مکلف به اجرای پروژه وپرداخت جرائم آن میباشدآیا میتوانم تعهد غیرمالی با قرارداد فی مابین ابطال کنم متشکرم ازر اهنماییتان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید علت توقیف موتور شما چه بوده اگر مقصر نبوده‌اید چرا توقیف شده

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

طرفین ملزم اجرای تعهدات ضمن عقد قراداد مطابق قانون پیش فروش ساختمان هستند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، پاسخ دقیق نیازمند بررسی قرارداد مذکور است

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
نیاز به بررسی دارد اما اجمالا با وکالت کاری اعطایی به سازنده ایشان حق دادن چنین تعهدی از جانب مالک را ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست مطابق قرارداد عمل نمایید

مطابق تعهدات و شروطی که درج شده است عمل کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان ملزم اجرای تعهدات ضمن عقد قراداد مطابق قانون پیش فروش ساختمان هستند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مفاد قرارداد حایز اهمیت است
وفق آن باید اقدام گردد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید متن قرارداد شما بررسی شود و براساس انچه در قرارداد توافق شده عمل می شود.
در مورد تعهدی که از جانب شما داده شده است ، باید ببینید در وکالت نامه چنین اختیاری داشته یا خیر.