مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی و تجاوز به عنف

برادر 20ساله من با دختری 13 ساله نزدیک سه ماه در ارتباط بوده بعد دختر به برادرم گفته که بیا من رو از دست خانواده ام نجات بده و فکر کنم به صورت پیام متنی اون ها من رو اذیت میکنند و برادر منم میره و دختر به برادرم میگه زنگ بزن به خانوادم بگو 5 میلیارد بیارید تا دخترتون رو آزاد کنم برادر من هم زنگ میزنه دختر هم زنگ میزنه به خانواده میگه که 3 میلیارد میخواد که من رو آزاد کند و بعد از 8 ساعت به قول خودشان با نقطه زنی پسر و دختر رو تو پارک میبینند و 10 نفری برادرم رو کتک میزنند دماغش رو میشکنند و به چشمش آسیب میرسونند.
سوالم از شما اینست که قاضی دستور پرینت سه ماه پیامک ها رو داده آیا همون ها اثبات می‌کند که برادرم بی گناه یا اون شنود تماس تلفنی هم می‌تونه دردسر ساز باشد؟
آیا پارک هم حکم آدم ربایی دارد؟ !برادر من هیچ آسیبی به دختر نرسونده حتی دختر گفته هیچ دستی به من نزده و گوشی دختر هم با خودش بوده ،اگه می‌خواسته آدم ربایی کنه خب گوشی رو هم از او می‌گرفته ،خانواده دختر و دختر دست به یکی کردن برای اخاذی ،چطور ثابت کنیم ،تو رو خدا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور دفاع جامع و مانع در خصوص پرونده مذکور ارائه گردد و اسناد و مدارک شما جهت بررسی و ارائه راهکار مناسب حقوقی نیازمند اخذ توضیحات بیشتری می‌باشد