مشاوره حقوقی رایگان - ملک در مهریه

اگر مردی6 دانگ آپارتمانش را به عنوان مهریه به نام همسرش زده باشد و بعد از ازدواج آن خانه را بفروشد و یک خانه بهتر و بزرگتر بخرد،آیا باید 6 دانگ خانه جدید را به نام خانمش بزند یا باید به اندازه پول آپارتمانی که فروخته به نام خانمش بزند؟
ممنون می شوم پاسخ بدهید

پاسخ ها :

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام.وقتی فردی مالکیت ملک را بنام شخص دیگر منتقل مینماید ،بنابراین اجازه فروش مجدد همان ملک را نخواهد داشت زیرا مالک محسوب نمی‌گردد.در چنین وضعیتی مالک اصلی میتواند بطرفیت ایشان اقامه دعوی نماید.بنابرابن فروش ملک بعنوان اصل موضوع محل ایراد است و نوبت به فرع مطلب یعنی ملک بزرگتر خریداری بشود ویا چه میزان مبلغ را باید پرداخت کند نمیرسد.موفق باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فقط همان آپارتمان، زیرا فروش مال غیر صورت گرفته و در صورت شکایت زوجه(مالک)، کلیه معاملات بعدی آپارتمان باطل میگردد. مگر اعلام رضایت بفروش مال مذکور