مشاوره حقوقی رایگان - عفو رهبری

باسلام بنده به دلیل حمل ونگهداری موادمخدر 6سال زندانی گرفتم که تسلیم به رای زدم شد4سال و 6 ماه جریمه نقدی هم پرداخت کردم الان تقریبا 14 ماه رو کشیدم البته 5ماه هست که پابند الکترونیکی دارم آیا باقیمانده حکم من بخشیده میشود؟ درضمن نان آور خانواده هم هستم پدرم 14ساله فوت شدند سرپرست مادرم هستم باتشکر

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بستگی به نظر کمیسیون دارد باید درخواست و شرایط را ارایه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق قاضی ناظر زندان یا شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. با شرایطی می شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق قاضی ناظر زندان پیگیری کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اجازه توزيع مجدد مواد مخدر نخواهد بود و تحت نظر قرار خواهد گرفت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق واحد اجرای احکام کیفری جویا شوید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرایط عفو رهبری را دارا باشید امکان‌پذیر است