مشاوره حقوقی رایگان - کم کردن سن شناسنامه

سلام خانمی هستم متولد 65 که حدود دوازده سال پیش با آقایی آشنا شدم با هم ادامه تحصیل دادیم با هم کار کردیم شرایط را بعد از دوازده سال محیا کردیم برای ازدواج ولی خوب بنده از این آقا حدود چهار سال و سه ماه بزرگتر هستم و از طرف خانواده اش ناراحتی و کدورت و اختلاف ممکن است پیش بیاد برای این وصلت که حقم دارند. با توجه به این که من دوازده سال تمام تلاش و جوانی و قلبم هم را گذاشته ام برای این رابطه و میخواهیم زندگی کنیم ثمره اش را ببینیم و آقا هم راضی هستن برای کمتر کردن سن اگر امکانش وجود داشته باشد آیا شانسی وجود دارد که قاضی مجاب بشود اختلاف سنی را به حداقل کاهش برسوند کامل هم نمیخواهم یک مقدار کاهش که اختلاف سنی کمتر بشود که این ازدواج با خوبی و بدون ناراحتی انجام بشود در غیر این صورت نابود میشوم، ممنون میشم راهنمایی کنین.سپاس.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به صورت قانونی و با این دلایل امکان پذیر نیست

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اصولا و در حالت عادی به این علت سن را کاهش نمیدهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای کاهش سن باید دلیل داشته باشید و دادگاه به راحتی چنین ادعایی را نمی پذیرد و بخاطر ازدواج چنین امکانی وجود ندارد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
خیر به چنین دلیلی نمی‌توان سن را کاهش داد.

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. این دلیل نمی تواند موجب صدور رأی به کاهش سن در شناسنامه باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای صغر سن باید دلایل محکمی به دادگاه ارایه شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کاهش سن به علت ازدواج نمودن با شخص مورد علاقه ممکن نیست و نیاز به مدرک و دلیل محکمه‌پسند که ثابت نماید که کاهش سن بایستی صورت گیرد می‌باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای کاهش سن می‌بایست دلایل و مستندات قوی وجود داشته باشد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام، تغییر سن امری دشوار ولی ممکن است