مشاوره حقوقی رایگان - حکم سیلی زدن

سلام.پدرخانمم با همسرش واردمحل کارمن شده وبافحاشی وناسزاگویی وتوهین به خانواده ام(پدرومادر.برادر)ویک سیلی محکم مورد ضرب قرارداده که دوربین مداربسته هم فیلم روضبط کرده میخواستم بدونم آیاحبس داردبرای ضارب..ومن مایل به دریافت دیه نیستم فقط میخوام حکم کیفری صادر بشود شماچه راهکاری ارائه میدهید؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان فحاشی و استفاده از الفاظ رکیک و توهین و ضرب و جرح شکایت کنید تا دادگاه نسبت به آن تصمیم گیری کند می‌توانید دیه را ببخشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
حبس ندارد مگر تحت شرایطی خاص

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، توهین و ضرب و جرح میتوانید شکایت کنید و اگر تهدیدی هم سورت گرفته تهدید هم میتوانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کبود شده باشد دیه تعیین می شود و جزای نقدی و امکان حبس وجود ندارد.
به خاطر توهین و فحاشی نیز در صورت اثبات جزای نقدی تعیین می شود

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. طرح شکایت کنید . معمولا حبس ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تحت عنوان تهمت و فحاشی شکایت کنید و فحاشی در صورت اثبات جزای نقدی محکوم میشوند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مجازات حبس ندارد
مجازات جرم توهین ، جزا نقدی است
مجازات جرم ضرب و جرح عمدی پرداخت دیه است
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف نواختن یک سیلی نمی‌تواند منجر به حبس شود.
شما می‌توانید شکوائیه تحت عناوین مجرمانه توهین به اشخاص عادی و ضرب و شتم را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ممکن است جزای نقدی شلاق یا حبس و یا دیه در نظر گرفته شود