مشاوره حقوقی رایگان - سکونت در ملک ارثی

با سلام و خسته نباشید خدمت شما ما یک ملک ورثه ای سه طبقه ای داریم پدرم سال 94 و مادرم سال 1400 فوت کردن ما هفت نفر وارث هستیم چهار خواهر و سه برادر حالا سه نفر از وارث که دختر هستند نه راضی هستند ملک رو بفروشند به ما برادر ها نه به غریبه میگویند باید ملک رو بدهید به ما الان هم یکی از وراث میخواهد اونجا ساکن بشود اجازه نمیدهند ما میتونیم یک طبقه رو با رضایت یک برادر دیگر برای زندگی ساکن بشویم یا نه منزل سه طبقه هست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هرگونه دخل و تصرف شما نسبت به ملک موروثی باید با اجازه بقیه وراث باشد اما شما می‌توانید دستور فروش مال مشاع بگیرید و گواهی عدم افراز را از اداره ثبت اسناد تحویل بگیرید همچنین بابت آن شخصی که از وراث در آنجا ساکن است می‌توانید اجرت المثل ایام تصرف را طی دادخواستی مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر وراث است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای سکونت همه وراث باید رضایت داشته باشند.
برای فروش نیز اگر همه وراث رضایت نداشته باشند باید از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
درخواست فروش مال مشاع بدهید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. هر اقدامی بایستی با اجازه تمامی وراث باشد- اما برای فروش آن با مشورت وکیل اقدام نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای امکان سکونت باید همه وراث اجازه دهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و دادخواست تقسیم ترکه را اقامه نمایید تا سهم الارث هر ‌کدام از ورثه مشخص گردد
و اگر ملک قابل افراز نباشید امکان مزایده و فروش ملک به دستور دادگاه وجود خواهد داشت
و

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

سلام باید سایر وراث رضایت داشته باشند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ امکان‌پذیر نمی‌باشد.
جهت سکونت بایستی تمامی وراث رضایت داشته باشند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وراثی که می‌خواهند بفروشند و سهم خود را دریافت کنند نیازی به رضایت خواهرا ندارندخصوص تماس بگیرید تا تمام کارها برای شما انجام شود فروش مال مشا نیاز به رضایت شرکا ندارد