مشاوره حقوقی رایگان - اعمال نفوذ قاضی در پرونده‌ های خارج از حوزه ی خود

با سلام ودعای خیر
اینجانب یک زمین مسکونی
پدری در یکی از روستاهای استان خوزستان دارم
درسال88پروانه ساخت آن را از بنیاد مسکن شهرمان گرفته وشروع به ساخت 200متر آن کردم
به علت مشکلات مالی آن را چند سال بعد نیمه کاره فروختم ویک پلاک آن باقی مانده است
متاسفانه بعد از فروش یک پلاک از زمین متوجه شدم که یکی از اهالی غیابا وبدون اطلاع ما برای زمین ذکر شده
سند گرفته است( مطمئنا قبل از اقدام به ساخت وکار کردن من درسال 88)
درحالی که خود آن فرد در استشهاد محلی تایید کرده مالک زمین من بوده ام
همچنین استشهاد محلی با تایید دهیارو شورای اسلامی روستا نیز جزو مدارک من به
بنیاد مسکن برای اخذ پروانه بوده است
وهنگام ساخت و فروش زمین هم هیچ اعتراض و ادعایی نداشت اما الآن خریدار زمین من متوجه شده
زمین به نام آن فرد ثبت گردیده و حتی پلاک باقی مانده من را نیز حصار کشی نموده است
فرزند آقایی که زمین را تصرف کرده قاضی یکی از شهرهای استان می باشد
که با نفوذ و آشنایی با قضات دادگاه شهر محل رسیدگی روند پرونده را آن قدر تغییر می دهد که من نا امیدشدم
پی گیری کنم اتفاقی این صفحه را دیدم
خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید. البته هیچ مدرک مستندی ندارم که ثابت کنم
آن قاضی دخالت می‌کند اما نوع برخورد با طرف های من بسیار دوستانه ولی نوع نگاه و برخورد رسیدگی کنندگان پرونده
بامن بسیار بد و تحقیر کننده است.
اگر ممکن است راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

به دادسرای انتظامی قضات با مستندات شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، پرونده نیاز به مطالعه و بررسی دارد، اگر نسبت به تخلف قاضی اطمینان دارید میتوانید شکایت کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید شکوائیه کیفری و دادخواست حقوقی اقامه نمایید
امکان ابطال سند مالکیت وجود خواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه پیرامون موضوع مطروحه جهت ارائه پاسخ درخور حقوقی بایستی مورد مطالعه قرار گیرند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از قاضی مربوطه شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دادسرای محترم موضوع را پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات شما ونظر به اینکه ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد ومدارک واخذ توضیحات بیشتر می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد