مشاوره حقوقی رایگان - وکالت از مادر برای دریافت مهریه مادر

آیا گرفتن وکالت نامه از مادرم برای گرفتن مهریه اش از پدر مرحوم امکان دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مادرتان در قید حیات است خودش باید اقدام کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وکالت در دادگستری صرفا باید وکیل دادگستری اختیار نمایید
با وکیل مدنی نمی‌شود در دادگستری اقدام نمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
بله می‌توان از ورثه ایشان گرفت لیکن باید توسط یک وکیل دادگستری اقدام شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مراجعه به دادگاه چنین امکانی وجود ندارد.
از طریق دفترخانه که عقد را ثبت کرده و اداره ثبت ممکن است قابل پیگیری باشد.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، شما نمیتوانید با وکالت مدنی در دادگستری اقدامی کنید، یا خود مادر یا وکیل دادگستری

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
خود مادر یا وکیل دادگستری باید درخواست اجرا و مطالبه مهریه را مطرح نماید
و شما نمی توانید دادخواست مطالبه مهریه را مطرح نمایید حتی اگر از مادر وکالتنامه اخذ نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وکالت در دادگستری صرفا باید وکیل دادگستری اختیار نمایید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام می توان اما باید به توسط وکیل دادگستری مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید ولی باید به وکیل دادگستری وکالت بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وکالت محضری برای اداره ثبت امکان‌پذیر است لیکن اگر از طریق دادگاه خانواده نسبت به مطالبه مهریه اقدام شود بایستی وکیل دادگستری وارد عمل شود و وکالت مدنی(محضری) خالی از فایده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما نمی‌توانید وارد دادگاه شوید می‌توانید با اون وکالت‌نامه وکیل بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وکالت مدنی در مراجع قضایی قابل قبول نیست مگر آنکه شما بعد از اخذ وکالت از مادر وکیل دادگستری برای ایشان انتخاب نمایید