مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سازنده بابت کیفیت پایین مصالح مورد استفاده

باسلام بنده یک واحدنوسازازسازنده خریداری کردم متاسفانه پس ازیک هفته دیوارسرویس حمام وتراس نشتی دادومتوجه شدیم به خوبی درزگیری نشده،بعدمدتی مشاهده کردیم درب ورودی واحد باز نمیشه دقت که کردیم مشاهده کردیم چون سایزدرب بافریم وچارچوب همخوانی نداشته به جای تعویض درب چارچوب روبا چکش ضربه زدندتادرب بسته شه وموردسوم پس ازچندماه دستگیره های استفاده شده دراتاق ها همگی شکستندوهمچنین دستگیره های سرویس هازنگ زده وشکستندومورد آخرکیفیت پایین مصالح استفاده شده درسقف هاکه باعث شده صدای همسایه های بالایی وپایینی به قدری واضح شنیده میشه که انگاردریک واحدباهم داریم زندگی میکنیم.بعداز15سال مستاجری وکشیدن مشقت های فراوان حال که صاحب خانه شدم که ایکاش نمیشدم میتونم برای احقاق حق تضییع شده خودم اقدام کنم؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا باید تامین دلیل کنید و سپس براساس گزارش تامین دلیل امکان گرفتن خسارت برای شما وجود دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ابتدا تامین دلیل کنید کارشناسی باید صورت گیرد و البته قرارداد شما هم بررسی شود شود و بعد بر اساس آن تصمیم مقتضی گرفته میشود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

قدم اول تامین دلیل شود که کارشناسی شود،به جهت عیب ساختمان صرفا حق فسخ فوری و دریافت پول را دارید نه خسارت

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
در قدم اول تامین دلیل کنید و نظریه کارشناسی بخواهید. پس از آن میتوانید معامله را فسخ و مبلغ پرداختی را پس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید و طبق نظر کارشناس خسارت خود را مطالبه کنید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بله امکان پذیر است. با وکیل مشورت کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید دلیل بگیرید و خسارات وارده را با توجه به نظر کارشناس مطالبه کنید

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

سلام ابتدا دادخواست با خواسته تامین دلیل بدید تا توسط کارشناس رسمی دادگستری،کارشناسی بشه سپس اقدام به طرح دعوی کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ابتدا تقاضای تامین دلیل کنید و سپس نسبت به فسخ اقدام شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تأمین دلیل را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا وضعیت ساختمان مورد بررسی کارشناس رسمی دادگستری قرار گیرد تا در نتیجه عامل خسارت و میزان خسارت شناسایی شود.
سپس بر مبنای نظریه کارشناسی می‌توانید نسبت به فسخ معامله و دریافت ثمن معامله به قیمت روز اقدام بفرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست تامین دلیل انجام دهید سپس مطابق نظر کارشناس شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات شما ونظر به اینکه ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد ومدارک واخذ توضیحات بیشتر می باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام میتوانید تامین دلیل دهید و سپس دادخواست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید