مشاوره حقوقی رایگان - بستن جلوی امضای محجور

با عرض سلام و خسته نباشید پدر من نظامی بودند و فوت کردند حقوق و مزایای ایشون به برادرم که بیمار روحی روانی است و در بهزیستی زندگی میکند رسیده است آیا میشود جلوی امضای ایشون رو بست تا کسی نتواند از او سوء استفاده کنه و برای ضمانت از ایشون فیش حقوقی و امضا بگیرد؟ اگر راه قانونی داره لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر برادرتان بیماری روانی دارد برای گرفتن حکم حجر و قیمومیت او اقدام کنید تا بتوانید نظارت داشته باشید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست نصب قیم ارائه شود به جعت سفیه بودن و یا جنون ادواری

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
از دادگاه تقاضای نصب قیم برای وی کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شخص محجور نمی تواند قراردادی را امضاء کند

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. از طریق دادسرا بایستی اقدام شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از سرپرستی دادسرای مربوطه تقاضای صدور حکم حجر کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر حکم محجوریت برادر خویش را دریافت نمائید امضاهای ایشان بی‌اثر خواهند ماند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ایشان مهجور هستند می‌توانید قیم ایشان شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست اثبات حجر و تعیین قیم را مطرح نمایید