مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دادن مهریه

سلام اگر زوج کارمند در عقد متوجه بشه که زوجه قصد دارد از حق حبسش استفاده کند و مهریه و نفقه اجرا بگذارد برود کلی وام بگیرد که دریافتیش خیلی خیلی کم بشود و بخواهد زوجه رو اذیت کند و به دادگاه بگوید ندارم و طلاق هم نخواهد بدهد و قصدش اذیت باشد تکلیف زوجه چیست یک سوم همون دریافتی رو بهش میدهند به عنوان مهریه؟
ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اموال و دارایی ها بجز مستثنیات دین را میتوانید برای مهریه توقیف کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر اموال دیگری شناسایی نشود همان یک سوم حقوق به زوجه تعلق می‌گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت قبول اعسار ، میزان و مبلغ اقساط مهریه توسط دادگاه تعیین خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد ادامه زندگی مشترک را ندارید بهتر است دوستانه جهت طلاق توافقی اقدام کنید