مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام بنده یک خودرو به داداشم فروخته بودم که بعد مدت کمی، پشت قرارداد نوشتیم فسخ شده. برادرمم خودرو رو به یک شخص دیگر فروخته بود (بعد از خرید از من و قبل از فسخ بامن) که پولش چک بود و طرفش پرداخت نکرد و میخواست معامله‌اش با اون رو فسخ کند و درنتیجه من صبر کردم که اون بتونه با اون شخص فسخ کند و‌ بعد خودرو رو که به طرف داده بود بگیرد و به من تحویل بدهد. حالا بعد از یک و نیم سال، داداشم محکوم شده و دادگاه نوشته که حق فسخ ندارد. الان من میتونم با استناد به اون نوشته پشت قولنامه مابین خودم و داداشم، معامله رو فسخ و خودرو رو از اون طرف تحویل بگیرم؟ باتوجه به این که سند به اسم من هست و شکایت فسخ هم نداشتم توی این مدت ازش
البته پرونده، جزئیات دیگه ای هم داره مثلا اینکه فردی که داداشم ماشین رو بهش فروخته بود، خودش ماشین رو به یک شخص دیگر فروخته و اون شخص برای الزام به سند به من شکایت کرده بود که دادگاه، قرار اناطه صادر کرده بود یعنی دادگاه الزام به سند، به نتیجه دادگاه داداشم منوط کرده بود که داداشمم محکوم شد. و البته من در هیچ یک از دادگاه ها به این موضوع که فسخ کردم اشاره نکرده بودم چون داداشم گفت مالکیت من زیر سوال میرود و محکومم میکنند پس نگو من هم نگفتم
الان با این اوصاف، اگر به اون فسخ‌نامه پشت قرارداد استناد و از داداشم فسخ معامله رو بخواهم قانونا امکانش هست؟ مشکلی نداره؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای مشاوره با وکلا تماس بگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اول اظهارنامه اعلام فسخ بدهین
بعد دادخواست تایید و تنفیذ

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مستندات شما بررسی شود تا بر اساس شرایط موجود نسبت به فسخ آن با گفتگوی متقابل راهنمایی دقیق شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به کسب اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است به منظور ارائه پاسخ مناسب حقوقی، مدارک و مستندات مرتبط تحت بررسی قرار گیرند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مدارک و مستندات شما شروط و تعهدات آن به صورت کامل بررسی شوداگر حق فسخی دارید می‌تواند ارسال کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام نیاز به بررسی مدارک دارید تماس بگیرید