مشاوره حقوقی رایگان - کسب پروانه چاه کشاورزی

الان پدرومادرم فوت کردن وما ارث پدریمون را فروختیم ونصف پول ما مونده طرف میگه باید کسب پروانه چاه رو بزنید به نامم من پول شمارا بدهم حالا ما چی کار کنیم تشکر ازشما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اجباری وجود ندارد همه چیز بسته به توافق و موجود است بهتر است در این خصوص بیشتر مشورت بگیرید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام صلح و سازش کنید و تعهدات را انجام بدهین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وراث قائم مقام عام متوفی هستند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت پول خود اظهارنامه ارسال کنید اگر پرداخت نکرد می توانید دادخواست بدهید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر تعهدی را پذیرفته اید باید انجام دهید، اگر تعهدی ندارید برای الباقی ثمن معامله دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق قرارداد خود عمل نمایید اگردر قرارداد تعهد نموده‌اید مطابق آن تعهد خود را انجام دهید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام احباری نیست ما نمی‌دانیم توافقات شما چگونه است هرچیزی که توافقات شما بوده است همان را انجام دهید