مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

سلام وقتتون بخیر
موضوع پرسش بنده در مورد مالک و مستاجر هست.دو پرونده تشکیل شده که در یکی همسر بنده محکوم شده در پرونده دیگر مالک مشاعی ملک مورد اجاره محکوم شده .در پرونده‌ای که مالک محکوم شده در مرحله اجرای حکم هست.
در پرونده‌ای که همسرم محکوم شده (البته در دادگاه بدوی دادخواست رد شد اما در تجدید نظر مستاجر محکوم شد )اعاده دادرسی دادند دوباره محکوم شد در طی دو روز رای صادر شد.اسناد ومدارک کامل بود اما توجهی نشده اصلا با وجود تامین دلیل و مدارک دیگر.
اصلاً به دیوان فرستاده نشد.لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا بر اساس مستندات و آرای صادره راهنمایی دقیق شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قطعی شده باشد کاری نمیشه کرد
اگر از موارد اعاده دادرسی از طریق دفتر خدمات قضایی موضوع را پیگیری کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اعاده دادرسی کیفری به دیوان فرستاده میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر درخواست اعاده شده است رای قطعی است می‌توانید مطابقان درخواست اجرا نمایید