مشاوره حقوقی رایگان - کفالت مادر

سرباز فراری آموزشی آیا میتواند کفالت مادر گرفت یا باید اول آموزشی را تموم کرده بعدش اقدام نمود چون سرباز مرزبانی نمیتونه آموزشی را در آنجا انجام دهد و در پیش مادر و خواهر خود زندگی میکند و 3 تای کنار هم زندگی میکنن و خرج خانواده رو وی پرداخت می‌کند بدون آموزشی میتواند کفالت مادر را گرفت

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم تقاضای کفالت را کمیسیون مربوطه به کفالت نظام وظیفه تشخیص خواهند داد

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید