مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت

اگر موتور مزایده با برگه مزایده را پلیس توقیف میکند ؟ یا نه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله در شرایطی که توقیف موتور مزایده ای، توسط پلیس تحقق یابد، موتور به پارکینگ منتقل خواهد شد و تا مادامی که مدارک مثبت مالکیت، اعم از سند، برگ سبز مزایده و ... ارائه نشود، از موتور مزایده ای، رفع توقیف نمی گردد و موتور مزایده ای، در پارکینگ باقی می ماند.
شایان ذکر است، در اغلب موارد، به علت بالای ده سال گذشتن از ساخت موتورهای مزایده ای، در برگه سبز مزایده موتور، الزام به اسقاط آن نیز درج می شود که در این شرایط، یکی از مراحل رفع توقیف موتور و درخواست ترخیص آن از پارکینگ، تعهد به اسقاط آن پس از ترخیص از پارکینگ خواهد بود.