مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

سلام
پدرم 35سال پیش فوت شده ملکی از ایشان هست که از دایی بنده خریده بوده . قولنامه اش را مادرم از بین برده و با همکاری دایی ام قولنامه بنام خودش نوشته و اون ملک را داره بین پسرهاش تقسیم میکنه و از فرط بد طینتی ایشون برای هرکدوم از برادرهام قولنامه مینویسه که اون قسمتهای ملک رو فروخته بهشون ؛ما چطوری درخواست ارث پدریمون را داشته باشیم
ضمنا مادر از ما وکالت بلاعزل گرفته و حتی یک ملک کامل دیگه از پدرم را فروخت با اینکه حقوق پدرم کفاف مخارجش را میدهد
خواهش میکنم اگر راهی برای بدست اوردن حق خواهرها از دست این شیاطین هست راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
شما باید شهود،سندعادی یا هر مدرکی که ثابت کنه پدرتان در زمان وفات این ملکها را داشته را جمع آوری و بر اساس اون اقامه دعوا کنین.لطفا نه در اینجا و نه در هیچ نوشته یا مکالمه ای از الفاظ توهین آمیز استفاده نکنین که هم اخلاقی نیست و هم توابع حقوقی دارن

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام اظهار نظر جزئی بدون رویت مدارک و اخذ توضیحات تکمیلی مقدور نیست. ولی در باب وکالت بلاعزل داده شده مادر میتواند فروش انجام دهد ولی این وکالت بدین معنا نیست که حق دارد ثمن معامله را نیز به نفع و صلاحدید خود تصرف کند. بنابراین امکان مطالبه ثمن معاملات انجام شده بر روی سهم شما وجود دارد.

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام
باید کلیه مدارک و مستندات بررسی شود