مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارجاع قولنامه به کارشناس تشخیص جعل

با سلام. یک زمین قولنامه ای برای یک تاریخ مشخص دو سال پیش تنظیم شده، طرف مقابل رفته توقیف کرده و ادعا کرده تاریخ جعلی و برای چند ماه پیش است، متاسفانه دادگاه بدون ادله خاصی رای رو به نفع ایشون صادر کردن و در تجدید نظر نیز همینطور ... سوالم اینه ما از اول به قاضی اصرار داریم بده کارشناس تشخیص جوهر اهمیت نمیده و امتناع میکنه! در چنین شرایطی چاره کار چیست؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در حال حاضر چون رای قطعی شده است اگر یکی از جهات اعاده دادرسی وجود داشته باشد صرفا می توانید درخواست اعاده دادرسی داشته باشید.