مشاوره حقوقی رایگان - بستن حساب بانکی مشترک

با سلام،
در دوران متاهلی یک حساب بانکی مشترک با همسر سابقم داشتم و در حال حاضر 5 سال هست که از ایشان جدا شدم، وکالتی برای بستن حساب از ایشان ندارم. اینطور که از بانک پیگیر شد حساب مدت زیادی غیرفعال بوده و ایشان کارت بانکی هم ندارند، پولی هم داخلش نیست، اما با تمام این تفاسیر میخواهم آن را ببندم (چون بسته نشده و همچنان در بانک به شکل حساب مشترک به اسم ما دو نفر ثبت هست)،
آیا راهی هست؟
درضمن به ایشان دسترسی هم ندارم،
متشکر پیشاپیش بابت پاسخ،

پاسخ ها :

محسن قربانی

محسن قربانی :

به بانک مراجعه نموده و تقاضای بسته شدن حساب را مطرح نمایید در صورت عدم موافقت صرفا به صورت انفرادی از آن حساب مشترک خارج شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

طی یک درخواست کتبی در دو نسخه خطاب به بانک مربوطه بنویسید که از این تاریخ من مسیولیتی در قبال حساب مذکور ندارم و باید اسم من از حساب شماره ..... حذف شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اری راه حل وجود دارد
طی متنی تخصصی اقدام گردد