مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پابند الکترونیکی برای سرقت

سلام همسرم به خاطر سرقت منزل 3سال حبس بریدند واسش با تخفیف یک سال و نیم شده موقعی که گرفتنش 4ماهش رو کشیده الان خودش رو معرفی کرده 7تا شاکی داشته رضایت 5تارو به دست آوردن جرمش هم درجه 5 . آیا درخواست پابند یا عفو مشروط بدهیم قبول میشود؟

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام درخواست پابند الکترونیکی قابل اقدام است امادرخصوص عفو مشروط درصورت داشتن شرایط باید یک سوم زندان را گذرانده باشد

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام پابند می شود اما عفو مشروط در صورت گذراندن مقداری از حبس است