مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه

سلام ، وقتتون بخیر
هنگام ورود به فرودگاه از من کمتر از یک گرم قرص بی2 گرفتن و بعد از 10 روز برام پیام ابلاغیه از طرف دادگاه انقلاب آمده ، تا حالا سابقه کیفری نداشتم خواستم بدونم وقتی برم دادگاه برام سوسابقه میزنن؟ خیلی نگرانم ، استخدام در پیش دارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر مشکل خاصی پیش نمیاد و سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام باتوجه به مقدار کم قرص سابقه موثرمحسوب نمیشه وصرفاجریمه دارد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام باید ادله خود را بیان کنبد