مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ضامن اعسار

سلام به شخصی40میلیون بابت سفته بدهکارشدم وبعدازگذاشت30روزاعساردادم
اعسارپذیرفته شدولی روزجلسه بعلت تصادف نتونستم به دادگاه برسم برای اعساردوم گفتن ضامن بیاربردم
اعساردوم دادم وروزدادگاه شاهدبردم
هنوزحکم نیامده ولی برای ضامن اقدام کردن وحسابهای ضامن وخودم رامسدودکردن ایاقبل ازقطعی شدن حکم میتونه برای ضامن اقدام کنه

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به این که از محتویات پرونده اطلاعی نداریم، تشخیص این موضوع با قاضی رسیدگی کننده می باشد،

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمانی که شما به پرداخت محکوم‌به اقدام ننموده‌اید حساب ضامن توقیف می‌گردد فلذا قبل از صدور حکم قطعی پذیرش یا عدم پذیرش اعسار، حساب ضامن نبایستی توقیف گردد؛ چرا که محکومیت مالی شما مسجل نشده است‌.