مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه بهای ملک فروخته شده از ورثه متوفی

با سلام عمو های بنده ظرف سی سال گذشته زمین های مسکونی شراکتی با من را فروخته اند و اکنون فوت کرده اند آیا امکان مطالبه بهاء از ورثه وجود دارد یا نه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به طرفیت کلیه ورث طرح دعوای سهم الشراکه را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بدون اجازه شما باشد می توانید طرح دعوی کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اگر بتوانید شراکت خود را اثبات کنید می توانید علیه وراث آنها طرح دعوی نمایید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر بتوانید شراکت را اثبات نمایید میتوانید دادخواست مطرح نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بله این امکان وجود دارد پیشنهاد می شود جهت بررسی موضوع مشاوره تلفنی داشته باشید

کوثر شکریان کوکنده

سرکار خانم کوثر شکریان کوکنده :

سلام اگر مدرکی دال بر این موضوع دارید و از عمویتان اموالی بجا مانده بله می توانید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می‌توانید تحت عنوان بطلان قرارداد به علت مستحق الغیر در آمدن و فروش مال غیر به اقدام کنید و معاملات را به دلیل فضولی بودن رد کرده و ابطال آن را بخواهید اگر بخواهید بهای آن را از ورثه دریافت کنید در صورتی که به معاملات جاهل بوده‌اید که ایشان آن را یمیفروشند فقط بهای همان زمان را می‌توانید دریافت کنید