مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از برگه سفید امضا

با سلام حدودا 2 سال پیش دایی بنده از مادرم به بهانه شریک کردنش در سهام شرکتش 7 برگه سفید امضا گرفت و 200 میلیون تومان پول از مادرم قرض گرفته و بعد از 2 سال مادرم سکته مغزی کردند و ما برای پرداخت هزینه های درمان درخواست پول مادرمان را کردیم که داییمان اتهام زدند به مادر ما که دست نوشته دارند که 7 سکه تمام به مادر ما امانت داده است حال طلب آن 7 سکه را از پول قرض داده مادرم میخواهد حال برای اثبات دروغ دایی مان و گرفتن حقمان چه باید بکنیم؟ با تشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بحث امانت سکه‌ها و بحث وصول پول مادر شما دو امری جدا از هم است دایی ملزم به استرداد مبلغ مادر شماست و درصورتی که اثبات نماید سکه‌ای به مادر شما امانت داده مببایست مطابق دلایل مطالبه امانت نماید و حق توقیف و پول مادرتان را در این خصوص ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صرف ادعای که مطرح شده مثلت ان نیست و باید دلایل اثباتی خود را ارایه دهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست شکایت سفید امضا نماییدو مستندات ثابت کنید که سفید امضا بوده حکم بگیرید و با آن حکم می‌توانید از خود رفع اتهام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت شکایت یا دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید شکوائیه سؤ استفاده از سفید امضا را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه سوء استفاده از سفید امضاء از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.
برای أخذ 200/000/000 تومان که به عنوان قرض داده شده است دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد پرینت بانکی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

موضوع قرض مادر تون وسکه دو امر کاملا جدا وغیر مرتبط هستند جهت مشاوره تخصصی تر تماس بگیرید