مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف

سلام بنده 23 فروردین 1403 به همراه دختر و پسر خردسالم از اتوبان یاسینی به سمت افسریه در حال حرکت بودم باران می‌آمد بنده با سرعت خیلی معقول وارد زیر گذر شدم که چشمتون روز بد نبینه یک لحظه آب افتاد زیر ماشین و سه دور دوره خودمون زدیم خیلی وحشتناک بود فقط خدارو شکر ساعت 3 بامداد بود و کسی از پشت نیومد بزنه در نهایت از پشت خوردیم به دیوار بلوکی و من پرت شدم عقب ماشینم داغون شده حداقل 100 میلیون خرجشه الان اقدام کردم برای شورا منتظرم پیامک بیاد به نظر شما جبران خسارت می‌کنه شهرداری

پاسخ ها :

مطالبه خسارت تصادف از شهرداری مطالبه خسارت تصادف مطالبه خسارت از شهرداری خسارت تصادف خسارت تصادف شهرداری