مشاوره حقوقی رایگان - آیا تاخیر رای دیوان منجر به جریمه تاخیر پرداخت میشود

کارفرمایی بودم که کارمندان کار را ترک کرده و بعدا شکایت درخواست حقوق کردند و یکی از آنان 6 میلیون وام گرفته بود که سفته موجود بود
تامین اجتماعی رای به پرداخت حقوق بدون در نظر گرفتن کسر پرداخت بدهی که سه برابر حقوق بود را داد به دیوان عدالت اداری شکایت کردیم از رای تامین اجتماعی الان 5 سال است دیوان رای نداده آیا هنگام رای باید حقوق به قیمت آن موقع حساب شود یا اکنون