مشاوره حقوقی رایگان - پلیس فتا

من توی سایت آگهی یه آگهی لباس شخصی زنانه گذاشتم یکی با نام کاربری سلام خوبی پیام داد منم متوجه نشدم ک آقا هستن جوابتون دادم و ی عکسی برام فرستادن با جملات غیر اخلاقی من ترسیدم سریع بلاک کردم و پاک کردم صفحه چتشون الان امکان بازیابی پیام هاشون هست میتونم برم پلیس فتا شکایت کنم ؟؟؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که سایت، مربوط به داخل کشور باشد از طریق پلیس فتا، پیام‌های حذف شده قابل بازیابی هستند.

فهیمه حیدرپور

فهیمه حیدرپور :

سلام و احترام-اکثر پیام رسان های داخلی قابل بازیابی هستند لیکن پیشنهاد میشود از پشتیبانی سایت دیوار در خصوص امکان بازیابی پیام ها سوال نمایید در صورتیکه پاسخ مثبت باشد شکواییه ارسال تصویر مستهجن مستند به ماده 14 قانون جرایم رایانه ای مطرح نمایید.