مشاوره حقوقی رایگان - زنم مهریه رو گرفته و جهیزیش رو هم برده.الزام به تمکین گرفتم نمیاد

با سلام و احترام
4ماهه خانمم کل مهریه ش رو گرفته و 1ماهه باسیاهه و استشهادساختگی(روی سیاهه و استشهاد تاریخ 8سال پیش رو درج کردن) حکم استرداد جهیزیه رو (بااستفاده از ماده 64 و استفاده از قفل ساز )گرفتن و جهیزیه شو برده و رفته .
من الزام به تمکین گرفتم اما زنم نمیاد. قانوناً چکار کنم تا مجبور بشه برگرده ؟؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در الزام به تمکین زوجه، ضمانت اجرایی به تمکین اجباری زوجه نیست، اگر تمکین ننمود ناشزه محسوب می شود نفقه به او تعلق نمی گیرد . زوج می تواند دادخواست اجازه ازدواج مجدد تقدیم دادگاه نماید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام برای برگشت به زندگی اجباری وجود ندارد ،فقط از نفقه محروم شده و به شما حق ازدواج مجدد داده میشود