مشاوره حقوقی رایگان - خسارت عدم پرداخت ودیعه پس از فسخ قرارداد

تابستان سال گذشته یک واحد دامداری رو در کرج بمبلغ 180 میلیون تومن رهن کامل کردم
توی قرارداد اجاره، حق فسخ پیش از موعد برای من گذاشته شده بود
بااستفاده از این حق، چندی بعد فسخ اجاره رو به موجر اعلام کردم و ودیعه مو خواستم
موجر بعد ازمدتی امروزفردا کردن بلخره گفت که ودیعه مو پس نمیده مگر تخلیه کنم کلیدو بهش بدم وبرم تا هروقت اونجا رو به دیگری اجاره داد بخشی از پولمو برگردونه
منم ملک رو تخلیه کردم تامین دلیلشو از شورا گرفتم اظهارنامه رسمی برای موجر فرستادم که آماده تحویل کلید و ملک هستم و بعد از دادگاه درخواست تنفیذ فسخ، استرداد ودیعه، و پرداخت خسارت مطرح کردم
ولی نه شورا، نه دادگاه، و نه کلانتری حاضر نشدن کلید رو از من تحویل بگیرن
حالا میگن 1)چون کلیدو تحویل بنگاه ندادی 2) چون دادگاه هنوز فسخو تایید نکرده
پس هیچ خسارتی بهت تعلق نمیگیره
آیا این صحت داره؟
آیا باید کلیدو حتما به بنگاهی نحویل میدادم؟
آیا موجر نباید بخاطر حبس بیجای ودیعه - درشرایطی که عین مبلغ از روز اول تا الان توی حسابش بوده و هست - خسارتی بهم بپردازه؟
در چنین مواردی خسارت از کی محاسبه میشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دادخواست تامین دلیل می کردی و شورا موظف بوده کلید را تحویل بگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طبق قانون مرجع تامین دلیل باید کلید را دریافت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر خلاف قانون است
شما دادخواست حقوقی اقامه نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

فسخ قرارداد، باید از سوی دادگاه حکم به فسخ صادر شود و این حکم می‌بایست پس از طی مراحل قانونی قطعی گردد.