مشاوره حقوقی رایگان - مدیریت شرکت با مسئولیت محدود بعد از فوت مدیرعامل

با سلام و عرض ادب.
پدرم مدیرعامل یک شرکت مسئولیت محدود بودند من و برادر دیگرم سهامداران شرکت. پدر 90% سهام و فرزندان هر کدام 5 % سهام داشتیم. 40 روز بعد از فوت پدر، مادر بزرگم فوت شدند و وراث ایشان دو دختر که عمه هام هستند میشن که در مشهد زندگی میکنند. یکی از عمه هام ناشنواست و عملا ارتباط و تعامل باهاش غیرممکنه و خیلی دشواره.
بعد از فوت حساب های شرکت بسته شدند و به خاطر اینکه مادربزرگم بعد از پدرم فوت شدند به ایشان هم از سهام شرکت تعلق میگیره. تنها درآمد ما از طریق همین شرکت هست و الان به خاطر طولانی شدن پروسه های انحصار وراثت تقریبا تقبل هزینه های شرکت اعم از مالیات، ارزش افزوده، جاری و ... از عهده ی ما خارجه. به این صورت بوده که ما کار کردیم و پول به ناچار به حساب شرکت واریز شده و الان به خاطر اینکه پدرم مدیر عامل بوده اند اجازه ی برداشت داده نمیشه چون اسناد و چک و ... فقط با امضای مدیر عامل معتبر هستند نزد بانک.
توی اساسنامه چیزی پیش بینی نشده برای فوت مدیر عامل (شرکت منحل نمیشه در صورت فوت ) و اینکه هیئت مدیره هم نداریم !!!

1.سوالم اینه آیا راهی هست که شرکت رو منحل کنیم قبل از اتمام پروسه انحصار وراثت؟(به خاطر هزینه هایی مثل اظهارنامه مالیاتی و ... )
2.آیا مسیری وجود داره که یک نفر از وراث ترجیحا خودم یا برادرم مدیر عامل شرکت بشیم تا کارهای انحصار وراثت تموم بشن؟
3. یا حداقل بشه به صورتی، پول هایی که در این مدت به دست آورده شده رو بتونیم برداشت کنیم ؟

ممنون و متشکرم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بدون حضور دو عمه خیر
با انجام انتخابات در مجمع عمومی شرکت که شامل شما و خواهر برادرتان و مادرتان و عمه هایتان می شود بلی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
الزامأ باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردند
و شما باید بر اساس مفاد ‌مندرج در اساسنامه و مقررات قانونی عمل نمایید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز است که مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه تحت بررسی قرار گیرند.