مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک انتقال سند خودرو بعد فوت صاحب سند خودرو

وقتتون بخیر. من سال 91 خودرویی به صورت قولنامه ای از شخصی که صاحب سند نبود خریداری کردم ولی در مبایعه نامه قید به انتقال سند کردن ولی بعد این مدت متوجه شدیم صاحب سند اصلی فوت شده و وراث شکایت رو پلاک زدن و انحصار وراثت کردن ولی این پلاک خورو رو به دلیل بی اطلاعی جز انحصار وراثت قید نکردن یعنی مالیات بر ارث خودرو داده نشده و وراث هم برا وکالت و هم برا برگه انحصار وراثت و گواهی 19 مالیات بهانه میکنن در این شرایط من باید لطفا چیکار کنم

پاسخ ها :

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

با سلام علیه وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدین

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو به طرفیت فروشنده ای که ازش خریدین و تمام ورثه کسی که سند به نام ایشونه بدین

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما اینکه پرونده را حقوقی بدانیم یا کیفری بستگی به این دارد که از کم و کیف پرونده مطلع شویم چرا که گاهی مرز باریکی بین پرونده های کیفری و حقوقی وجود دارد که پس از اینکه اسنادو مدارک را بررسی کردیم به این دست پیدا می‌کنیم در حال حاضر شما مالک خودرو نیستید و شخص دیگری مالکیت خودرو را دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست الزام به فک پلاک وحضور در مراکز تعویض پلاک واثبات وقوع بیع تقدیم نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

علیه فروشنده و وراث متوفی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و انتقال اتومبیل را تقدیم دادگاه نمود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت ورقه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک به طرفیت فروشنده و تمام ورثه اقامه نمایید