مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ودیعه به موجر

سلام پس از امضا قرارداد به درخواست همسر موجر پول ودیعه رو به حساب مادر همسر موجر پرداخت کردم اما دستنویس نگرفتم آیا پس از اتمام قرارداد مشکلی بابت پس گرفتن ودیعه به وجود میاد یا خیر؟
5 ماه مونده تا اتمام قرارداد در صورت بروز مشکل الان بهترین راه چیه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر موجر منکر پول ودیعه شد دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد پرینت بانکی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را به طرفیت مادر همسر موجر از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.