مشاوره حقوقی رایگان - برادرم من را با سیلی و لگد میزند و من رو خفه میکند

برادرم من که کلا 15 سالم هست و اون 28 سالش من رو میزنم و پدرم و مادرم فقط سرش داد میزنم ولی باز اون منو میزنه اون به من سیلی های محکمی میزنه و این دفعه پنجم هست که اینکار رو با من می‌کنه میشه کمکم کنید چطوری و از چه طریقی شکایت کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید موثر نبود طرح شکایت گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 123 مربوط به اورژانس اجتماعی در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.