مشاوره حقوقی رایگان - قطعی شدن حکم دادگاه حقوقی

من یک شکایت حقوقی داشتم که حکم محکومیت در مورخه 1402/10/30 صادر شده و محکوم علیه در مورخه 1402/11/28 نسبت به آن اعتراض ثبت نموده و دادخواست اعسار داده که در مورخه 1402/12/22 دعوي خواهان رد شده و تا به امروز 1403/01/24 هنوز از هر دو پرونده خبری نشده آیا حکم این شکایت حقوقی قطعی هست؟... متشکرم

پاسخ ها :

مجید الهی

جناب آقای مجید الهی :

خیر قابل تجدیدنظر است ولی ممکن که مهلتتش تجدید نظر نکنه و قطعی شد مراجعه کنید به شعبه مربوط

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر باید هزینه تجدیدنظرخواهی پرداخت تابه دادکاه تجدیدنظر ازسال گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

احتمالا به دادنامه اعسار اعتراض زده
برو پیگیری کن

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می‌بایست به شعبه مراجعه فرمایید تا متوجه شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله مگر نسبت به قرار صادره اعتراض شده باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند سوال ابهام دارد و کامل نیست