مشاوره حقوقی رایگان - معامله ملک

با سلام و خسته نباشید
پدرشوهرم یه حیاط به متراژ 1000 متر به 250 میلیون اونم قسطی قرار شده که همون روز که به اسم دخترش زد 50 میلیون بهش بدن بقیه هم سالی 50 میلیون توی چهار سال تموم شه اینا همون روز اول 27 میلیون بهش دادن دیگه هم بهش هیچ پولی ندادن یک سال رد شده شکایت کرده توی قولنامه هم حق پشیمانی ننوشتن خواستم بدونم الان هیچ راهی نداره که توی دادگاه بگن به اندازه همون پولش از حیاط جدا کنه بقیه ملک برگردونه به پدرش

پاسخ ها :

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

با سلام بستگی به توافق و قرارداد فی مابین داره

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
اگر شرطی در مبایعه نامه ننوشتند،زمین برای خریدار میشه فقط میشه ازش مطالبه وجه کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام صرفا میتونه پول را مطالبه کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم راه حل وجود دارد