مشاوره حقوقی رایگان - سرقت تعزیری

سلام هفت سال پیش سر یه پرونده سرقت با دوستم دستگیرشدم صبح بردن دادگاه تبرئه شدم.
عید1403 سر یه پرونده سرقت تعزیری از داخل یک مجتمع
که چندین شاکی داشت نامزدمو گرفتن و منم اون لحظه اونجا بودم با استناد به فیلم دوربینهای امنیتی ساختمان و رفت و امد کردنم به اونجا بدون اینکه در این فیلمها عمل خلافی انجام داده باشم گرفتن و بردن.
دادسرای ناحیه 5 جنت آباد-تهران

الان با وثیقه 500م ازادم ولی در سرقت هیچ نقشی نداشتم.
چجوری این بی گناهیمو اثبات کنم .
اخه نمیشه که قاضی فقط چون پرونده چند تا شاکی داره و با استناد با رفت و امدهای زیاد من به اون خونه و ...
اینکه الان من ده روزه با وثیقه بیرونم اما گوشی و ماشینمو مامور پرونده م بهم نمیده
توروخدا یکی به دادم برسه من کارخلافی نکردم اما الان سندخونمون گیره ماشینو گوشیمم ازم گرفتن شدم مثل یه ادم منفعل بدون پول و با کلی ضرر تازه بیکارم شدم.
پلیس همینجوری مردمو به سرقت میکشونه بخدا
قاضی منو ازاد کرده دیگه نمیدونم چه معنی میده گوشیو ماشینمو نمیدن
ماشینوکه شبونه و بدون خبر اومدن
یکی از روزهایی که من بازداشت بودم اومدن توقیف کردن اخه چرا

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

پرونده شما نیاز به بررسی و مطالعه دارد گزینه مشاوره حضوری را فعال نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرونده شما نیاز به بررسی و مطالعه دارد تا راهنمایی دقیق حقوقی صورت گیرد.