مشاوره حقوقی رایگان - کارمند و 4 بدهکاری

با سلام و احترام. بنده کارمند جهاد هستم با ماهی 16تومن حقوق. ١/4 از حقوقم بابت اجرائیه اول می‌رود. دومین اجرائیه اعسار زدم و شد ماهی 3700.و چون 1/4از قبل توقیف شده بود و اموالی نداشتم با رضایت خودم از باقیمانده حقوقم گفتم برداشت کنن. یعنی شد 2اجراییه روی فیش. حال 2 اجرائیه دیگر صادر و درخواست اعسار زده ام حال برای این 2 محکومیت جدید با توجه به وجود 2 اجرائیه قبلی روی فیش حقوق بهترین پیشنهاد وکلای محترم برای جلسه اعسار محکومیت جدید چیست. چون اگه 4 محکومیت با هم از حقوقم بدهم هیچی برای زندگیم نمی‌ماند. تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پیشنهادی متصور نیست الا تلاش در جهت عدم صدور اجراییه بعدی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در جلسه اعسار عنوان نمائید که حقوق شما مکفی برای پرداخت محکوم‌به نیست و 2 توقیفی دارد تا دادگاه در اجرائیه سوم و اجرائیه چهارم به حقوق مراجعه ننماید.