مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام و عرض ادب
در تمامی مسائل روزمره به شدت با همسرم دچار اختلاف هستیم و جز جدایی راهی برامون نمونده، در صورتی که بخواهیم جدا شویم باید چگونه به ایشان مهریه بپردازم؟ پیش بینی شما از رای قاضی چیست؟
لازم به ذکره که بنده یک کارمند ساده دولت با حقوق معمولی هستم
با تشکر

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام درخواست طلاق ازطرف زوج منوط به پرداخت حق حقوقات مالی زوجه هست نفقه و مهریه و اجرت المثل و.. مگه توافقی صورت گیرد حال در صورت عدم توافق از تعداد سکه مندرج در سند نکاح مقدارکمی به عنوان پیش پرداخت تعیین (که باید پرداخت بشه جهت ثبت طلاق) و مابقی رو میتونید اعسار بزنید