مشاوره حقوقی رایگان - دریافت طلب

سلام .فردی پس از مدت کوتاهی که باهم آشنا شدیم مبلغی را از من قرض گرفت و بعد چند وقت ناپدید شد. من یک شماره کارت و خط همراه اول دائمی از طرف دارم و آدرسی ندارم. تلفن روشن و فعال هست ولی وقتی متوجه میشه که من هستم قطع میکنه. وقتی خواستم اظهارنامه مطالبه وجه ثبت کنم، کاربر دفتر قضای گفتن این خط ثبت ثنا نداره و با جستجوی اسم شخص هم نتونستن در سامانه پیداش کنن. سوالم اینه چطور میتونم قانونی از همراه اول (با شماره دائمی که دارم) و یا بانک (با شماره کارتی که دارم) مشخصات اعم از کدملی ، نام پدر و آدرس شخص رو طبق رسید کارت به کارتی که دارم دریافت کنم؟
من اطلاعات صاحب کارت رو میخوام. چون دفتر قضایی نتونست با اسم و تلفن همراه پیداش کنه تو ثبت ثنا‌
چه دادخواستی بدم که بتونم مشخصاتش رو به صورت قانونی از همراه اول یا بانک بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شعبه‌ بانکی که حساب دارید مراجعه نمائید و اطلاعات لازم برای ثبت دادخواست را از بانک دریافت نمائید.