مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه جنسی زنم با مرد غریبه

زنم با زی که دوستش هست در روبیکا گفته که دیشب فلانی(مرد غریبه)پیشم بود آبشون ریخت قرص نخوردم چکار کنم..بعد من از او پرسیدم این پیام‌ها چیه میگه من ننوشتم..منم بهش گفتم بس جن اومده توی گوشی تو برات پیام داده..حتی اسم مرد دیگه ای هم در پیام‌ها هست..الان من که مثلا مرد هستم.چکار کنم؟؟میترسم راستشو نگه بکشمش.یا اون مردو بکشم..توروخدا برام حلش کنید روشن بشه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بهترین راه این است که به قانون بسپارید و شکایت کیفری رابطه نامشروع مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بر اساس همان پیام اگر اسکرین شات دارید شکایت رابطه نامشروع تنظیم کنید
توجه داشته باشید در صورت اقدام به قتل مجازات قتل عمد برای شما در نظر گرفته میشود پس عاقلانه فکر و عمل کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این مشکل با دو خط مشاوره رایگان حل نمیشه
شما ابتدا آرامش خود را حفظ کنید سپس با آرامش به یک مشاور خانواده مراجعه کنید و از او کمک بگیرید
سپس چند وقتی حرکات و رفتار همسرت را به صورت نامحسوس زیر نظر بگیر و
مدارک دیگری برعلیه وی پیدا کن بعد وقت مشاوره حضوری با بنده را بگیرید تا بگم چکار کنید که ضرر نکنید و دست به کار خطرناکی که هم آبروی خودت راببری و هم ضرر کنی

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اول با مشاور گفتگو کنید و بعد با آرامش و تهیه مدارک و مستندات از ایشان شکایت رابطه نامشروع نمایید تا قانون به موضوع رسیدگی کند