مشاوره حقوقی رایگان - ارگان دولتی

من رئیس امور مالی یک ارگان دولتی هستم..کارشناس زیر دست من مبلغی دزدی کرده حدود 60 میلیارد تومان..به صورتی که خارج از تایم اداری وارد اتاق شده و از سیستم و دسترسی من به پرداخت استفاده کرده و پول را به حساب خود انتقال داده..فیلم و دوربین ها و ساعات پرداخت مشخص هست که من در آن زمان حضور نداشتم..دزد به خارج از کشور فرار کرده ..الان تکلیف من و نفرات بالا دستی چیست ایا به ما رد مال تعلق میگیرد؟
شرکت ما از بانک هم شاکی شده که چطور 60 میلیارد تومان به حساب یک کارمند واریز شده و هیچ اطلاعاتی از او دریافت نشده مه این پول بابت چه چیزی به حسابش آمده..
آیا من محکوم میشوم به رد مال؟

پاسخ ها :

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

شما باید اثبات کنید که در این امر مشارکت نداشتید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به اثبات میزان قصور یا دخالت شما و یا عدم قصور و دخالت شما دارد که در دادسرا و توسط بازپرس این تحقیقات انجام خواهد شد و قاضی دادگاه مجددا دفاعیات شما را خواهد شنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ممکن است
موضوع شما باید به صورت تخصصی بررسی گردد
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید