مشاوره حقوقی رایگان - زمین الحاق به بافت

سلام من یه زمین الحاق به بافت خریدم که الان قصد دارم تو زمینم ویلا بسازم میخوایتم بدونم میشه بعد از ساخت برای ساختمونم سند بگیرم؟
کنار زمینم سه تا ویلا ساختن و زمین اب و برق داره

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بایستی داخل بافت باشد تا مجوز ویلاسازی است و نهایتاً سند دریافت نمایید در غیر این صورت ساخت و ساز غیر قانونی تلقی می‌گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در طرح هادی یا محدوده شهری باشد و از دهیاری یا شهرداری مجوز ساخت بگیرید بلی

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
در صورت وجود در طرح هادی یا محدوده شهری و در صورت اخذ مجوز از دهیاری یا شهرداری پاسخ شما مثبت است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر زمین شما جز طرح هادی باشد و برای ساخت بنا ، پروانه ساخت از بنیاد مسکن اخذ نمایید امکان درخواست صدور سند مالکیت وجود خواهد داشت