مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک

سلام بنده چند ماهه که با یه خانوم درارتباطم که می‌گفت از شوهرم چندین ساله جدام اون 10 ساله گذاشته رفته بعد با پسرش زندگی میکنه یکبار تلفنی صحبت میکردیم پسرش شنیده بعد به پدرش زنگ زده گفته که مامان با یه مرد درارتباطه بعد شوهره پیداش شده و جنگ و دعوا با زنه گفته که میرم شکایت و پرینت پیام‌ها رو میگیرم میخوام بدونم آیا بدون هیچ مدرکی میتونه همچین کاری کنه اصلا قاضی با درخواست پرینت موافقت میکنه

پاسخ ها :

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
بله پرینت پیامکها میتونه به عنوان مدرکی دال بر روابط نامشروع باشه

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با شکایت رابطه نامشروع از قاضی تقاضای پرینت خط میکند.