مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث و مهریه

سلام عروس ما بعد از طلاق روی بخشی از خونه که به عنوان سهم الارث به شوهرش میرسیده اقدام کرده و بعد از دادگاه براش سند صادر شده، ولی 4 دانگ دیگه خونه رو پدرشوهر بصورت مشروط به نام فرزندان خودش زده، الان خود عروس و یا شوهرش روی این بخش هم در زمان حیات مالک اصلی میتونه شکایت کنه و بخواد تصاحب کنه؟ چون مشروط بنام خورده

پاسخ ها :

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
سئوالتون مبهمه
اگر پدرشوهر در قید حیات هستند که ارث معنا نداره و عروس نمی تونسته بابت مهریه از محل ارثی که از پدر شوهر به شوهرش رسیده( و یا در آینده خواهد رسید) چیزی به نامش کنه
ولی اگر پدرشوهر به رحمت ایزدی پیوستند علاوه بر سهمی که قبلا به نامش شده میتونه اگه از بقیه هم سهمی به شوهرش میرسه اون را توقیف کنه